Site Map Opdrachten Theorie Modulen Trajecten

01: Statische Website

Dit traject is opgebouwd uit de modulen HTML en CSS, twee "talen" die je nodig hebt om een website te bouwen. Daarnaast leer je de website in een goed structuur te zetten.

HTML

Het opzetten van een website kan je zien als het bouwen van een huis. HTML wordt gebruikt om het skelet van het huis op te zetten. Je krijgt een idee hoe de pagina eruit gaat zien.

Begin met de module HTML.

CSS

Nadat het huis is gebouwd, wordt het tijd om het aan te kleden. Welke kleuren worden gebruikt, hoe worden afbeeldingen gebruikt en hoe reageert de website op de muis?

Begin met de module CSS.

Website

Bij het opzetten van een "Statische Website" wordt HTML en CSS gebruikt. Meerdere webpagina's maken gebruik van hetzelfde CSS-bestand. De webpagina's worden in verschillende mappen bewaart, waardoor een structuur ontstaat.

Begin met de module Website.

Zoeken

 

Trajecten

> 01: Statische Website
   > 01: HTML
   > 02: CSS
   > 03: Website
> 02: Dynamische Website
   > 04: JavaScript
> Visual Code Framework
   > F1: Website Opzetten
Over Visual Code

Visual Code is een methode, opgezet voor iedereen die een website wil leren maken. Er zijn verschillende soorten websites. Deze soorten websites zijn opgedeeld in trajecten. Deze trajecten zijn opgedeeld in modulen. Zo begin je met het opzetten van een statische website om deze steeds verder uit te breiden.
Contact

Twitter | Vimeo